Opslaan

Deze functionaliteit is mogelijk beschikbaar als Kaspersky aanbiedingen voor u heeft in uw regio.

Om naar de Winkel te gaan, klik op de knop met het taspictogram tas onderaan het hoofdvenster van het programma.

Op deze Winkelpagina bieden we Kaspersky-oplossingen en oplossingen van onze partners die mogelijk interessant voor u kunnen zijn. Hier kunt u een oplossing kopen die is afgestemd op uw behoeften, bladeren door eerder gekochte programma's en diensten, uw abonnementsstatus volgen, het installeren van een programma hervatten of een handleiding lezen.

De programma's zijn gegroepeerd op doel en prioriteit. Nieuwe en aanbevolen programma's worden ook vermeld.

Door te klikken op Kopen (knop kan een andere naam hebben, afhankelijk van de aanbiedingen die beschikbaar zijn in uw regio) wordt u naar de online winkel geleid waar u meer te weten kunt komen over de geselecteerde oplossing en uw aankoop kunt bekijken. U ontvangt een e-mail met informatie over uw aankoop- en activeringsinstructies.

In overeenstemming met wettelijke vereisten is de Gebruiksvoorwaarden Kaspersky Shop link beschikbaar op de Shop-pagina in sommige regio’s.